ARCKEZELÉSEK

A kozmetikai arckezelések célja arcbőrünk tisztántartása, ápolása, annak érdekében, hogy az arcbőr hosszú ideig megőrizze rugalmasságát, egészségét. A kozmetikai arckezelések a férfiak számára ugyanolyan fontosak, mint a nők esetében, hiszen a férfi arcbőr ugyanúgy ki van téve nap, mint nap káros hatásoknak: a napfény, a városi élettel járó szennyezett levegő, az elhaló hámsejtek és a pórusokban összegyűlt szennyeződés mind hátrányosan érintik az arcbőrt, amely a vártnál gyorsabban öregszik, pattanásos, gyulladt, vagy ráncos lesz.

Az arckezelések célja, hogy a bőrtípustól függően a fenti problémákra megoldást biztosítsanak.

Különböző típusú arckezeléseink az arcbőr különböző problémáira adnak megoldást. Munkánk során a legjobb minőségű alapanyagokkal és a legjobb minőségű férfi kozmetikai termékekkel dolgozunk.

 

Black mask kezelés

Normál és zsíros bőrtípus számára ajánlott arckezelések, melyek célja az arc megtisztítása a mélyen lerakódott szennyeződésektől, és az elhalt hámsejtek eltávolítása, hogy arcbőr puha, rugalmas és élettel teli legyen.

A fekete arcmaszk megtisztítja arcbőröd pórusait, eltávolítja az elhalt hámsejteket és mitesszereidet egyaránt. Aktív szént tartalmazó összetevőjének köszönhetően megszabadít a zsírosodástól és szennyeződésektől. Természetes összetevői segítenek visszaadni arcbőröd rugalmasságát és visszaállítani annak természetes ph értékét. Arckezelés után bőröd egyenletes, puha és friss lesz. Érzékenyebb bőrtípus számára nem ajánlott.

A black mask kezelések menete:

● arclemosás

● meleg törölközős felpuhítás vagy gőzölés

● radírozás

● black maszk

● befejező krém

 

Rapid arckezelés (arcradír, hidratálás, fertőtlenítés)

Minden bőrtípus számára ajánlott, tisztító és frissítő arckezelések. Rendkívül hatásos kezelés, melyet akkor ajánlunk, ha csak 25 perced van, mégis látványos eredményre vágysz. A rapid kezelés során eltávolítjuk radírozással az elhalt hámsejteket, majd egy agyagos arcpakolás segítségével eltávolítjuk a prósukban lerakódott szennyeződéseket. A kezelést hidratálással zárjuk le.

Kezelés menete:

● arclemosás

● radírozás

● mélytisztító maszk

● befejező krém

 

Arctisztitó kezelések (Arctisztítás valamint arctisztítás masszázzsal)

Minden bőrtípus számára ajánlott.

Az egészséges, ápolt bőrhöz nélkülözhetetlen a bőr szakember által végzett tisztítása. A kezelés során fepuhítjuk az arcbőrt,  arcradír segítségével eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd kíméletesen, de alaposan eltávolítjuk a meglévő aknékat, mitesszereket, ezt követően egy nyugtató és fertőtlenítő agyagos pakolás segítségével eltávolítjuk a pórusokban mélyebben lerakódott szennyeződéseket. A kezelést hidratálással és igény esetében arcmasszázzsal zárjuk le.

Kezelés menete:

● arclemosás

● radírozás

● gőzölés

● tisztítás

● fertőtlenítés

● nyugtató, összehúzó maszk

● befejező krém