Klasszikus manikűr

A manikűr célja az egészséges körmök formázása, ápolása, a köröm környékén lévő bőrredők szakszerű ápolása. A kezelés a vendég alapos kézmosásával kezdődik, akár körömkefe használata mellett, hogy az esetleg köröm alatt rekedt szennyeződéseket eltávolítsa. Ezt követően a manikűrös manikűrtálkában meleg vízbe áztatja a vendég kezét 5-10 percig. Áztatás után speciális spray-el fertőtleníti, majd megtisztított körmöket olló/csípő és reszelő segítségével formázza, tompítja. A felpuhult körömágyat feltolja, gépi csiszolóval és/vagy ollóval eltávolítja a cuticula körömre nőtt részét. Ezt követően újra fertőtleníti, majd hidratáló kézkrém és argánolaj keverékével röviden átmasszírozza, felfrissítve és ápolva ezzel a vendég kezét.

 

Gépi manikűr

A kezelés a vendég alapos kézmosásával kezdődik, akár körömkefe használata mellett, hogy az esetleg köröm alatt rekedt szennyeződéseket eltávolítsa. Ezt követően a manikűrös speciális spray-vel fertőtleníti, majd megtisztított körmöket olló/csípő és reszelő segítségével formázza, tompítja. A körömágyat feltolja, gépi csiszolóval és/vagy ollóval eltávolítja a cuticula körömre nőtt részét. Újra fertőtleníti, majd hidratáló kézkrém és argánolaj keverékével röviden átmasszírozza, felfrissítve és ápolva ezzel a vendég kezét.

 

Kézmasszírozás hidratáló krémmel

A kézfejet, a tenyeret és az ujjakat hidratáló kézkrém és argánolaj keverékével átmasszírozza a manikűrös. Kiváló kiegészítése a bármelyik manikűrnek, ha egy kicsit több kényeztetésre vágyik a kedves vendég.

 

Japán manikűr (előtte klasszikus manikűr szolgáltatás ajánlott)

A japán manikűr a japán arisztokrácia korábban titkos eljárása volt. Természetes módon táplálja a körömlemezt, visszaadja annak fényét és elősegíti az egészséges körömnövekedést. Alkalmazható pedikűrnél is, hatása látható eredménnyel jár.

A japán manikűr egy speciális manikűr. A klasszikus manikűr után - kiválóan kiegészítve azt -, a köröm egy olyan kezelést kap, mellyel egészségesebb és erősebbé válik.

A kezelés során használt méhviasz hatására erősödik a köröm, élénkül a színe, felülete egyenletesebb és fényesebb lesz. Hatása rendkívül tartós, mivel a viasz a körömlemezbe épül. A hatóanyagok nem tartalmaznak vegyi anyagot.

A japán manikűr alkalmazása a gyenge körmök esetében kúraszerűen javasolt, érdemes hetente ismételni legalább egy hónapig, ezzel észrevehetően erősíthető a körömlemez. Ezt követően a feljavított állapot megőrzése érdekében 2-3 hetente ajánlott a kezelést megismételni.