Klasszikus pedikűr kezelés férfiak részére

Az esztétikai pedikűr célja az egészséges körmök formázása, ápolása, a köröm környékén lévő bőrredők szakszerű ápolása. A pedikűr a bőr melegvizes és fürdősós áztatásával kezdődik, amely 10-15 percig tart. Az illatos lábfürdő felpuhítja az eltávolítandó hámsejteket, megkönnyítve ezzel a későbbi kezelést. Ezt követően a pedikűrös fertőtleníti a lábat és megkezdi a bőrkeményedések eltávolítását szikével. Ennek végeztével a felpuhult körömágyat feltolja, gépi csiszolóval és ollóval eltávolítja a cuticula körömre nőtt részét, lerövidíti a körömhosszt csípővel, reszelővel, kivágja a körömsarkokat és amennyiben szükséges, eltávolítja a benövéseket. Ezt követően újra fertőtleníti, majd hidratáló krém és argánolaj keverékével röviden átmasszírozza, felfrissítve és ápolva ezzel a vendég lábát.

 

Lábradír + lábmasszírozás térdig

A kezelés a klasszikus pedikűrhöz hasonlóan meleg vizes és fürdősós áztatással kezdődik, mely közben bőrradírozást végez a pedikűrös. Ezt követően hidratáló krém és argánolaj keverékével átmasszírozza a talpakat, a lábfejeket és a lábszárat. Felpezsdül a vérkeringés, amely frissebb érzetet kelt a vendégben.

 

Benőtt köröm kezelése

Szalonunkban esztétikai pedikűrt végzünk. Konzultáció alapján a pedikűrös eldönti, hogy a kezelés elvégezhető-e. A begyulladt, fájdalmat okozó benőtt köröm kezeléséhez javasoljuk gyógypedikűrös vagy orvos felkeresését.

 

Gombás köröm kezelése

Szalonunkban esztétikai pedikűrt végzünk. Konzultáció alapján a pedikűrös eldönti, hogy a kezelés elvégezhető-e. A gombás köröm kezeléséhez javasoljuk gyógypedikűrös vagy orvos felkeresését.